Φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο Σταμουλακης Ναπολεων Γλυφάδα

ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μέσα σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, με το φορολογικό πλαίσιο και τους νόμους να αλλάζει συνεχώς, χρειάζεται καθημερινή μελέτη συνεχή εκπαίδευση και άριστη επιλογή συνεργατών. Είναι απαραίτητο ακόμα και το προσωπικό μας να παρέχει άριστα τις υπηρεσίες του. Χρειάζεται πολύ καλός προγραμματισμός και χτίσιμο διαδικασιών έτσι ώστε να γίνονται περισσότερα, σε λιγότερο χρόνο χωρίς όμως να θυσιάζεται η ποιότητα. Επιμένουμε  σε αυτό είναι αρχή μας!

ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Ά ΤΑΞΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ποιοι είμαστε

50 χρόνια εμπειρίας που συνδυάζονται με την υψηλότερη ψηφιακή τεχνογνωσία. Ζούμε σε μια εποχή όπου τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά, όπου πρέπει να χρησιμοποιείς και να εκμεταλλεύεσαι στο 100% όλες τις ψηφιακές εφαρμογές και πλατφόρμες. Είμαστε ένα φοροτεχνικό γραφείο με ιστορία πενήντα ετών, με τεράστια εμπειρία και γνώσεις και ταυτόχρονα αξιοποιούμε άριστα το ψηφιακό περιβάλλον. Άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας, άριστη γνώση της νομοθεσίας και θωράκιση των επιχειρήσεων που υποστηρίζουμε. Άριστη παροχή υπηρεσίων με προσωπική επίβλεψη ώστε να εξασφαλίσουμε την αποφυγή λαθών που στοιχίζουν σε επιχειρήσεις. Έγκαιρη ενημέρωση και εξυπηρέτηση προγραμμάτων επιδότησης που μπορεί να βοηθήσουν τους πελάτες μας, δίνοντας τους σημαντικούς πόρους. Με όλους αυτούς τους τρόπους οι πελάτες μας, προστατεύονται, εκμεταλλεύονται τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας ώστε να έχουν την μικρότερη δυνατή φορολογική επιβάρυνση και τέλος επωφελούνται από όποια ευκαιρία τους παρουσιάζεται.

Παρέχουμε λύσεις και όχι απλές απαντήσεις

VS

Αβεβαιότητα, Ασάφεια

Με εγκυρότητα και επιστημονική τεκμηρίωση

VS

Λαβύρινθος στο Internet

 Αποστολή 

Η επιστημονική ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με στόχο να είμαστε χρήσιμοι συνεργάτες προσφέροντας υψηλή ποιότητα φορολογικών, φοροτεχνικών, λογιστικών υπηρεσιών.

Φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο Σταμουλακης Ναπολεων Γλυφάδα

Όραμα

Ο οδηγός μας για το μέλλον. Μαζί σας! Καθημερινά προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Μέσα σε συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό πλαίσιο προσπαθούμε να κατανοούμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων και προσφέρουμε λύσεις και υποστηρικτικά μέσα έτσι ώστε αυτές να αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

ΑΞΙΕΣ

 Υπευθυνότητα-Εργατικότητα-Μεθοδικότητα-Σεβασμός-Εχεμύθεια-Αναγνώριση- Ακεραιότητα

“H περιουσία κάθε εταιρείας είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν γι’αυτήν και το πελατολόγιό της.”

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τα χρόνια φέρνουν γνώση και εμπειρίες.

H εταιρεία μας λειτουργεί ουσιαστικά πάνω από πενήντα χρόνια και με την σημερινή της μορφή από τον Οκτώβριο του 1997. Το γραφείο ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε από τον Ηλία Σταμουλάκη πατέρα του Ναπολέοντα. Τον Μάιο του 1987 το λογιστικό γραφείο μεταφέρθηκε από τον Άλιμο στην Γλυφάδα όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Ο Σταμουλάκης Ναπολέων είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος αδείας Α’ Τάξης με δικαίωμα υπογραφής οικονομικών καταστάσεων κάθε είδους και μεγέθους εταιρείας. Συνδυάζουμε την βαθιά γνώση και την ανεκτίμητη εμπειρία, με τις νέες ιδέες και την αξιοποίηση της τεράστιας δύναμης της πληροφορικής και προσπαθώντας να προσθέσουμε πολλά ακόμα καινοτόμα στοιχεία και να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχουμε σαν στόχο την δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους πελάτες και την παράλληλη πορεία μας προς το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Απολαύστε το υψηλότερο επίπεδο της πιο άμεσης και συνεχούς φορολογικής υποστήριξης.

  • Ξεχάστε τα θέματα λογιστηρίου και οργάνωσης και σκεφτείτε μόνο το πώς θα ανεβείτε επίπεδο εμπορικά

  • Γνωρίστε πώς λειτουργεί ένα άρτια οργανωμένο λογιστήριο και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα

  • Η μακρόχρονη εμπειρία μας εγγυάται άμεση και αξιόπιστη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιχειρήσεις

  • Χρησιμοποιούμε υψηλή τεχνολογία και πετυχαίνουμε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης

  • Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες-παρόχους λογισμικών

  • Συνεργαζόμαστε με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες Data center για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας και φυσικά την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Πελατολόγιο

Ο λόγος ύπαρξής μας είστε εσείς!

Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει όλων των ειδών νομικής μορφής εταιρείες όπως ανώνυμες, περιλαμβανομένων εισηγμένων εταιρειών, περιορισμένης ευθύνης,  προσωπικές εταιρείες ΟΕ-ΕΕ καθώς και ατομικές. Αναλαμβάνουμε πελάτες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως: υπηρεσιών, βιομηχανικές, τουριστικές χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, λιανικού και χονδρικού εμπορίου, εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων, εισαγωγής και εμπορίας διαρκών και καταναλωτικών αγαθών, επισιτιστικές κλπ.